Over Tenba

Lanteos BV is een jonge en zeer flexibele onderneming welke ontstaan is uit onze passie; Fotografie en Videografie. Na het zien en voelen van de Tenba producten en het eerste contact met Tenba in 2010, zijn wij officieel importeur voor Nederland, België en Luxemburg.

Missie

Tenba is leverancier van hoogwaardige producten voor de video en fotomarkt waarbij een hoge prijs-kwaliteitverhouding een hoofddoel is. Als importeur dragen wij zorg voor een grote lokale voorraad zodat we hiermee exact antwoord geven op de wensen van onze klanten. Door onze ruime productkennis en servicegerichtheid acteren wij als adviseurs naar onze klanten en lossen samen met u alle vraagstukken op met betrekking tot de door ons aangeboden producten.

Visie

Samen met onze dealers laten wij video- en fotografen zien dat professionele producten te koop zijn tegen aantrekkelijke prijzen zodat niet alleen professionele fotografen maar ook amateurs gebruik kunnen maken van professioneel materieel zonder hiervoor diep in de buidel te tasten. Door het snel leveren van producten en zeker ook snelle service, in combinatie met onze manier van werken en communiceren, zorgen wij voor een groeiend marktaandeel in de video- en fotomarkt voor Tenba producten in Nederland, België en Luxemburg.

� 2024 Lanteos BV