De Shootout Collection bevat meerdere slings, rugzakken en Actionpacks, ontworpen voor dagelijks gebruik buitenshuis, optimaal draagcomfort, van de beste materialen en gebruik onder de zwaarste omstandigheden.
Gemaakt van waterafstotend nylon, de beste YKK-ritsen, Zwaar verstevigde stiksels. Deze tassen zijn meer dan 1 klasse beter dan de goedkope polyester tassen met kwetsbare ritsen.
Innovatieve toegang tot je gear zorgt er voor dat je nooit meer een shot hoeft te missen.
 
 
 Sling Bag Medium
De combinatie van draagcomfort en zeer snelle toegang tot de apparatuur. Bij een sling kan via de zijkant de apparatuur worden bereikt, zonder de tas van de schouder te halen.
 18L Backpack
De Tenba Shootout is de meest comfortabele rugzak voor fotografen en videomakers. Het unieke "Pivot Fit"-systeem van Tenba zorgt er voor dat de draagriemen zich automatisch aanpassen aan verschillende schoudervormen. De schouder- en heupriemen zijn gemaakt van lycra wat vocht snel afvoert. Door de gladde afwerking ontstaat er geen wrijving met kleding. Alle materialen waarvan de rugzak is gemaakt zijn geselecteerd op gewicht, alles om een zo hoog mogelijk draagcomfort te bereiken.
 12L ActionPack (for GoPro)
De Shootout Action Packs zijn speciaal ontworpen voor de actieve fotograaf die tijdens sport en ontspanning toch zijn fotospullen mee wil nemen. Ze zijn bijzonder geschikt voor met meenemen van een actioncamera (of meerdere) en veel accessoires.
  • Action camera's zijn geweldige apparaatjes die briljante opnames kunnen maken, die tot voor kort nog onmogelijk waren. Maar om die shots mogelijk te maken heb je een enorme hoeveelheid aan mounts, kabels, geheugenkaarten, sticks, accu's en overige accessoires nodig. Om dit allemaal goed te organiseren (terwijl je op je snowboard staat) was er geen echte geschikte tas te koop. Totdat de Tenba Actionpack verscheen!
  • De shootout Actionpack is de oplossing op het gebied van bescherming, organisatie en snelle toegang. Deze tassen zijn zo geweldig dat je alleen nog maar meer met je actioncamera op pad wil gaan.

  • 2019 FotoVideoRetail